Dit is wat ik meeneem

Door mijn positieve, respectvolle en oprecht geïnteresseerde houding voelen mensen zich snel op hun gemak en veilig bij mij. Althans, dat heb ik mij laten vertellen door mijn cursisten en cliënten.

Met mijn analyserend vermogen en hoogontwikkeld gevoel leg ik snel de vinger op de zere plek, maar ik doe dat altijd met tact.

Humor heeft mij zeer geholpen in het leven en die gebruik ik ook graag in mijn trainingen en coaching. Verder neem ik in de trainingen mijn jarenlange ervaringen en kennis mee, opgebouwd door het werken met mensen en het volgen van diverse opleidingen.

Voor mij is er weinig vreemd of gek. En ik sta open voor alle soorten van geneeswijzen.


Een hele belangrijke les voor mij was dat ik de problemen van anderen niet kan oplossen. Wel heb ik geleerd hoe ik met mijn eigen problemen kan omgaan. En hoe ik anderen kennis kan meegeven zodat zij zelf hun problemen kunnen oplossen.


Word ook weer kapitein op eigen schip.

  • Positiviteit
  • Rust
  • Humor
  • Ervaring
  • Oprecht
  • Analytisch
  • Empatisch

Ga snel naar: