Alles in uw bedrijf draait om mensen.

Ook al heeft u alle processen op orde, alle ICT geregeld, een mooi bedrijfspand en een fantastisch product of dienst, toch is het de mens die zorgt dat uw bedrijf loopt.

Als startende ondernemer is alles aan u. Als uw bedrijf groeit komen er mensen bij die allemaal een standaard manier van werken hebben. 


Weerstand proof worden

Uw flexibiliteit en een standaard manier van werken is een recept voor weerstand bij medewerkers. En welk effect heeft dat op jouw onderneming en op jouw zelf?
Hoe toekomstbestendig is jouw onderneming?


Trainingen

Zorg dat u mensen heeft die anders kunnen denken en anders kunnen doen. Medewerkers die hun eigen weerstanden kunnen aangaan en die met u mee willen en kunnen denken. 

Met mijn trainingen en workshops kan ik u en uw medewerkers leren om anders te denken en anders te doen zodat uw bedrijf toekomstbestendig is. 


Wil jij je bedrijf toekomstbestendig maken of je bedrijf her-positioneren?

Klik dan op onderstaande knop bij de training: Succesvol (her)positioneren

  • Toekomstbestendig
  • Meedenken
  • Weerstanden oplossen
  • Flexibel

Wil je meer informatie? Kijk dan ook eens op:

Training: succesvol (her)positioneren

Wil jij je bedrijf toekomstbestendig maken?

In de training leer ik je hoe jij je bedrijfsplan kunt omzetten naar een (her)positioneringsplan. Ook leer jij hoe je snel en makkelijk succesvol veranderingen kunt doorvoeren, net als Auping en distilleerderij de Bronckhorst.

Training: Anders denken, anders doen

Een training die je leven verandert.

Leer het Victormodel en het anders denken en anders doen in tien trainingssessies. Je krijgt bij deze 1 op 1-training ook persoonlijke begeleiding voor een beter leerresultaat