Hieronder kunt u lezen hoe anderen de trainingen en coach trajecten hebben ervaren.

“In mijn rol als coördinator van Bewust Achterhoek maakte ik kennis met Victor toen hij zich aansloot bij het platform. In 2019 heeft hij vervolgens een aantal keren met me meegedacht over de invulling van mijn rol als coördinator. En dat deed hij ook toen ik besloot te stoppen als coördinator van Bewust Achterhoek. Ik heb de gesprekken met Victor als prettig en helpend ondervonden. Allereerst is Victor een fijn mens. Hij is vriendelijk, positief gestemd, oprecht en eerlijk. Bovendien keek hij vaak op een andere manier tegen zaken aan. Dat was verfrissend en gaf nieuwe inzichten en energie. Ook toen ik Bewust Achterhoek los ging laten kwam hij met een visie die maakte dat dat proces veel gemakkelijker verliep. De inbreng van Victor in deze coachende rol vond ik heel waardevol. Ik denk dat Victor mensen die een verandering willen bewerkstelligen in hun werk of leven daar heel goed bij kan ondersteunen.”

Saskia Juijn

Bewust Achterhoek

“Recensie training bij Succesvol veranderen

Tijdens een zware periode in mijn leven, ben ik de training “Ander denken en anders doen” gaan volgen bij Victor. Naast de rust die ik hard nodig had, wist ik dat ik zo niet moest doorgaan. Ik wilde veranderen, maar waar begin je dan?

Ik wilde weten waar bepaalde onrust vandaan kwam en wat ik daar aan kan doen. Ondanks de nodige zelfkennis die ik dacht te hebben, heeft Victor mij een spiegel voorgehouden waarin ik geconfronteerd werd met de gevolgen van mijn gedrag. Vragen en opdrachten als, waar komt dit gedrag vandaan, wat wil je met dat gedrag bereiken, welke weerstanden kan dat oproepen bij anderen, maakte mij bewust van mijn eigen gedrag. In de loop van de trainingen kreeg dit steeds meer diepgang en werden sommige confrontaties soms pijnlijk voor mezelf. Ik weet dat het nodig was om verder te komen.

Victor heeft mij, met zijn eigen methode, geleerd in te zien waar bepaald gedrag vandaan komt en dat mijn goed bedoelde gedrag toch verkeerd kan overkomen. Dat ik uit mijn comfortzone kan komen door lief te zijn voor mezelf. Dat ik kan leren van mijn fouten, mijn gedrag kan analyseren en kan omzetten in positieve veranderingen. En niet te vergeten daar een positief gevoel aan kan overhouden.”

Victor, ik ben je heel erg dankbaar.

Edwin. 

Edwin Vet

Project coördinator 

Victor is een goede coach, hij heeft me enorm geholpen mijn onbewuste drijfveren helder te krijgen. Dat werkt nog dagelijks door in mijn houding, gedrag en mijn denken. Door zijn inventiviteit en rustige vasthoudendheid zijn we er gekomen. Een aanrader!

Marcel van Doorn

I-Intrim rijk

Samen met Victor ben ik aan de slag gegaan met het (her) positioneren van mijn nieuwe bedrijfsonderdeel, een training over terugkomen op de werkvloer na langdurige uitval. Victor heeft mij meegenomen in de vragen, waarom wil ik dit aanbieden, wat ik hiermee wil en hoe wil ik mijn klanten bereiken. En ook welke hobbels ik voor mezelf heb opgeworpen. Het was een zeer verhelderend en intensief traject waarin we ook veel hebben gelachen. Het grote verlangen om dit te gaan doen werd steeds meer ‘naar buiten’ gebracht. Victor durft de vragen te stellen die nodig zijn om verder te komen, hij moedigt aan en deelt zijn vakkennis. Ik kijk er met veel plezier op terug en ben trots op wat we bereikt hebben. Victor is een fijn mens en geeft je het vertrouwen om de volgende stap te maken en die ook te nemen. Bedankt Victor.

Monique Schleicher

Monique Schleicher

Wilt je zelf een ervaring delen?

Wil je zelf een ervaring delen met mij en andere mensen, dan kan je gebruik maken van onderstaande knop. Als je op deze knop klik dan kom je op de pagina waar je een reactie kunt achterlaten. Deze wordt zo snel als mogelijk geplaatst.