Zo werk ik

Elke sessie is een combinatie van theorie en de toepassing daarvan, direct inzicht en coaching. Daarbij hanteren we het Victormodel. Bij elke sessie kijken we terug of het geleerde uit de vorige sessie duidelijk is. Praktijkoefeningen zijn onderdeel van de training. Oefeningen gericht op het eigen maken van de stof en het direct kunnen toepassen in de praktijk. Na elke sessie heb jij dan ook de mogelijkheid om gelijk anders te gaan leven. Met de coaching zorg ik dat de aandacht naar de gebieden gaat die dat het meeste nodig hebben. Je kan kiezen voor: 

 * 1 op 1-training

Je krijgt van mij een training, alleen is het meer dan een gewone training. Het beste van twee werelden samen: training en coaching. De training om specifieke kennis te vergaren en de coaching om op de meest persoonlijke en effectieve manier te leren. Natuurlijk krijg je uitleg over de theorie en een naslagwerk. Maar ik geef je tijdens de training ook persoonlijke coaching en zo stem ik de training volledig op jou af. Zodat jij zoveel mogelijk leert.

 * Coachtraject

De meest effectieve en persoonlijke manier van leren: Coaching.
Meer persoonlijke begeleiding bij het leren van het Victormodel en het ‘Anders denken, anders doen’ kan je niet krijgen. Tijdens de sessies wordt zolang als jij nodig hebt, stilgestaan bij een onderwerp. We kunnen dieper ingaan op jouw beweegredenen, problematiek en bewustwording. Ook ondersteun ik je bij jouw ontdekkingsreis en uitwerking van wat je leert op jou en je omgeving.


Waar werken we onder andere aan? 

-Bewustwording van handelen
– Je eigen kracht vergroten en er voor gaan staan
– Zelfvertrouwen
– Waarderen zonder waardeoordelen
– Communicatie

Onderwerpen die we behandelen:
– Aannames
– Overtuigingen
– Waardeoordelen
– Acceptatie
– Gedrag


  • 1 op 1-begeleiding
  • 100% afgestemd op jou
  • Direct effect
  • Meer zelfvertrouwen
  • Bewuster leven

en

“Je word weer kapitein op eigen schip”

Ga snel naar:

‘Het gaat niet om wat er met ons gebeurt, maar om hoe wij met de situaties omgaan. Dat laat zien wie wij zijn en bepaalt hoe we ons voelen.’