Wij hebben allemaal levenswijsheid in ons die ons kracht geeft. Hieronder een aantal universele wijsheden die jou steun of kracht kunnen bieden.


Wij kunnen aan wat we tegenkomen

Uit mijn eigen ervaring en die van mijn klanten, weet ik dat we alles wat er op ons pad komt ook aankunnen. Jij hebt meer kracht in je dan je jezelf toedicht. Het voelt soms misschien dat het je te veel wordt, maar met leren en oefenen kom je er. Als je maar wilt leren en weet hoe je ervan kunt leren.


Vertrouwen en veiligheid zijn aanwijzingen

Op het moment dat wij ons onveilig voelen of er vertrouwen ontbreekt, let dan op! Wanneer zich dit aandient, hoe klein het gevoel ook is, dan volgt er een leermoment. Leer deze situaties snel te herkennen, om deze in een vroegtijdig stadium aan te pakken.


Zelfhelend vermogen

Mijn ervaring is dat wij allemaal de kennis in huis hebben om succesvol veranderingen in ons leven aan te brengen, om problemen en stress aan te kunnen pakken. Ik ben overtuigd van ons zelfhelend vermogen. Ook jij hebt dit vermogen. Leer om je zelfhelend vermogen in te zetten.


Aan je eigen roer staan geeft kracht

Ik heb ervaren dat het leren om je eigen schip te sturen en je koers te bepalen in dit leven de belangrijkste elementen zijn om je eigen kracht en macht te voelen. Als jij je eigen koers kan bepalen en sturen, dan kan jij bewust zelf jouw richting bepalen. Hoe zou dat voelen voor jou?


Jij kunt zelf je beste hulpverlener zijn!

  • Aankunnen wat komt
  • Veiligheid en vertrouwen voelen
  • Zelfhelendvermogen
  • Eigen koers bepalen

Wil jij leren je eigen hulpverlener te zijn?

Ga snel naar: