HET VICTORMODEL

De manier om te komen tot een leven waarin het voor jou duidelijk is waar je blij van wordt, wat je wilt en waarin je elke situatie aankunt. In plaats van een leven waarin je niet weet wat je doet, je onoverkomelijke bergen tegenkomt, en lastig met vervelende situaties om kan gaan.


De onderdelen

Het model bestaat simpelweg uit twee levenscirkels, waarbij de ene cirkel je huidige leven en de andere cirkel je gewenste leven vertegenwoordigt. Twee cirkels die los van elkaar lijken te staan, voor sommigen zelfs mijlenver.

Alleen niets is minder waar. Eén enkele verbinding is er altijd, alleen zijn we die vergeten of drukken die weg. Een verbinding die sterk en krachtig is, die beide cirkels met elkaar verbindt. Jouw pad om van het ongewenste leven naar een gewenst leven te komen.

Pas als je weet wat jij in een ongewenste situatie doet en hoe je doet, dan kan je iets veranderen. Anders weet je niet wat je moet veranderen en gaan we maar ‘iets’ doen, dat vaak een averechts effect heeft. ‘ 

Wat doet het?

Door inzicht te krijgen in je huidige leven kan je andere keuzes maken. Deze bewustwording is een belangrijk onderdeel van de training. Bewustwording van wat jij nu eigenlijk doet en waarom je dat doet. En niet te vergeten, ook hoe je bepaalde dingen doet. En als je dat weet en leert hoe je erachter kan komen wat je doet, dan begint je groei al. Als logisch gevolg zet je het pad naar jouw wenselijke leven in.

Maar dan? Hoe ga je écht anders leven?

Met de inzichten bekijken we situaties die voor jou vervelend zijn. Patronen en overtuigingen worden zichtbaar en geven zicht op wie je werkelijk bent en wat aangeleerd gedrag is. Wat je hebt aangeleerd kan je ook veranderen, mocht je dat willen. De inzichten zorgen er dan ook voor dat je anders gaat kijken naar jezelf en anderen, anders gaat denken over wat je doet en hoe je het doet. En dat leidt tot ander gedrag. Meer redeneren en keuzes maken vanuit realistische doelen, vanuit wat je kan en waar jij je in het leven bevindt. Je gaat zien en voelen dat je hele andere resultaten gaat boeken. Stap voor stap bouw je aan jezelf, krijg je meer vertrouwen en voel jij je veiliger bij wat je doet.

Ben jij klaar om zelf je leven positief te veranderen ? Klik dan op één van onderstaande knoppen.

  • Praktisch
  • Makkelijk
  • Twee levenscirkels
  • Eén unieke verbinding
  • Een manier van leven

en

“Levensveranderend”

Kijk ook eens bij:

Waarom deze naam?

Mijn naam, Victor, is het Engelse woord voor overwinnaar. Ik heb met dit model zelf veel overwonnen. Mijn ervaringen, van mezelf en van mijn klanten, en mijn inzichten staan aan de basis van dit model. En ook jij gaat je door het Victormodel een overwinnaar voelen.