Victor van Hunnik

Geboren in de zeventiger jaren en sinds 2018 wonende in Doetinchem. Daarvoor woonde ik in het westen van het land. Mijn stap naar de Achterhoek is een van de beste beslissingen in mijn leven geweest. Niet alleen omdat ik hier ben gaan samenwonen met mijn vriendin, ook omdat ik de omgeving mooi en de mensen prettig vind.

In het leven heb ik veel meegemaakt. Daarin heb ik bijna alles zelf moeten ontdekken en heb ik geleerd om met uitdagingen om te gaan. Toen voelde dat als een lange en harde weg. Uiteindelijk wel een geslaagde weg, omdat ik inmiddels weet hoe ik goed met situaties kan omgaan. Ik weet ook dat ik niets tegenkom wat ik niet aan kan.


Weer kapitein

Door al mijn ervaringen ben ik uiteindelijk opzoek gegaan naar een manier om mijn eigen problemen aan te kunnen. Met succes ben ik weer kapitein op mijn eigen schip geworden. Heerlijk. En niet alleen in mijn privé-leven, ook op werkgebied heb ik meer balans kunnen vinden.

Deze kennis en kunde heb ik weten te verwoorden en om te zetten naar trainingen voor mensen die daar behoefte aan hebben. In 2007 ben ik begonnen als coach om mijn kennis over te dragen. In 2014 ben ik dit gaan uitbreiden met trainingen.


Wil je weten wat ik meeneem tijdens de training en coaching? Klik maar eens op de knoppen in de rechterkolom.


  • Trainer en coach
  • Achterhoek
  • Sinds 2007
  • Positief
  • Humor
  • Veel ervaring

Voor informatie zie ook: