Victor van Hunnik

Geboren in 1970 en sinds 2018 wonende in Doetinchem. Daarvoor woonde ik in het westen van het land. Mijn stap naar de Achterhoek is een van de beste beslissingen in mijn leven geweest. Niet alleen omdat ik hier ben gaan samenwonen met mijn vriendin, ook omdat ik de omgeving mooi en de mensen prettig vind.

Veel meegemaakt

In het leven heb ik veel meegemaakt. Zo ben ik opgegroeid met een vader die een oorlogstrauma en een narcistische inslag had. Dit heeft veel gevolgen gehad in mijn verdere leven. Zowel privé als in mijn werk en met vriendschappen. Vroeger voelde dat als een lange en harde weg. Uiteindelijk wel een geslaagde weg, omdat ik inmiddels weet hoe ik goed met situaties kan omgaan.


Ontstaan Victormodel
Na alles wat ik heb meegemaakt en vele coachsessies later wilde ik niet meer afhankelijk zijn van coaches en anderen. Het leek eindeloos en ik voelde mij machteloos en onbekwaam. Toen dacht ik: ‘Dat moet anders kunnen. Ik wil het zelf kunnen!’

En dat is mij gelukt. Al mijn opgedane kennis en kunde ben ik gaan analyseren. Ik ben verbanden en structuren gaan zien. Ik kon de patronen herkennen. Ik ging anders denken en doen. En dat leidde tot een geheel nieuwe manier van leven. Zo ontstond het Victormodel.


Mijn kennis en kunde delen

Mensen om mij heen zagen mij veranderen en vroegen mij mijn kennis te delen. In 2007 ben ik begonnen als coach. In 2014 ben ik deze training gaan ontwikkelen. Na een aantal succesvolle test trainingen heb ik in 2018 besloten om de training op te nemen in mijn programma.

 

Met succes ben ik weer kapitein op mijn eigen schip geworden. Heerlijk om weer balans te hebben in zowel mijn privéleven als op werkgebied. Dit wens ik anderen ook toe, sterker nog ik kan jou dit leren.

Wil jij dit ook of wil je meer weten? Klik maar eens op de knoppen in de rechterkolom of neem contact met mij op.


  • Trainer en coach
  • Achterhoek
  • Sinds 2007
  • Positief
  • Humor
  • Veel ervaring

Voor informatie zie ook: